Packat och klart

Eller nästan i allafall.
Om sisådär 7 timmar drar vi till Blekinge.
Vi har varit ute i stugan, och som vanligt har jag lyckats förtränga mina minnen och planer om vår kommande semester. Vi handlade lite o mamma lämnade av mig vid stallet och åkte hem och startade packningen. Red ut barbacka i skogen, tog nog ung 15 minuter innan vi var tillbaka i stallet igen. Myste myste. Tänkte att jag kunde ju få oss båda att svettas lite extra mycket imorrn, men nu blir det ju inget av eftersom att vi som sagt ska iväg. Sen hämtade mamma mig, och hon såg väldigt... eh... stressad ut. "Vad är det?" frågar jag. "Det är så mycket som ska packas... matsäck... hinner inte...blubb, blubb, blubb". Måste komma ihåg att skicka sms till Elisa o berätta läget, men inte nu. Vore lite väl grymt att väcka henne (om hon nu sover vill säga, men det dumt att chansa).
Trött tröött trööött
Skulle gå o lägga mig om det inte vore så att jag brände ut bilder på skivor så att vi kan radera minneskorten o an(pling)* vända dom på semestertrippen.
Edvin (min älskade lillebror) har knäppt ca 2000 bilder på allt och inget. Det mesta skräp och skit. VArför är jag inte förvånad, eller ens upprörd? Jag antar att jag är för trött (pling)* för att bli upprörd över att jag sitter uppe kl 2 på natten för att lagra hans skitkort.
Huh, någon cyklade precis förbi mitt öppna fönster, vem sjutton är ute och cyklar på en mörk grusväg klockan 02.04 på natten? Det är inte jag, det är en sak som är säker.(pling)*
jeay, äntligen klar! nu kan jag äntligen få gå o sova, bäst att avrunda snabbt.
zzzzzzZZZZZZZZZzZZzZZZZZZZ

pling = en cd blir klar o spottas ut av datorn

Slutjobbat

Jippie Hurra...
Mitt lyckolager är nu fullt till bristningsgränsen, JAG ÄR ÄNTLIGEN KLAR med all förbaskad målning!!!
Annars finns det inte så mycket att rapportera, bortsett från att jag ska till stugan (med buss från linköping) imorgon. Det känns hemskt, men vad ska jag göra? Jag får i alla fall ett dygn till hemma (aldeles ensam).


Här är lite örongodis, en av mina sommarfavoriter.
Få se om ni blir lika glada, spralliga, sjung- och danssugna som jag när ni hör den:D

åska & regn

Söndag söndag söndag
Egentligen skulle jag ha jobbat idag, men eftersom att regnar och åskar går det ju inte direkt att måla och få ett bra resultat. Förbaskade regn, det hade varit så skönt att få det avklarat eftersom att jag snart är klar. TVÅ målardagar kvar, hoppas att vädret är bättre imorrn.
Igår var det släktträff, 150 personer och 300 som inte dök upp. Det är så fruktansvärt roligt att träffa avlägsna släktingar som man aldrig sett förut. Jag har träningsvärk i armen efter att ha skakat hand med så många olika individer. Det blir kul när jag ska måla imorrn, om jag nu kan göra det :/
Tanken är att vi ska ut till stugan på tisdag o sen komma hem på fredag och åka vidare till Blekinge på lördag. Lyckligtvis mår mamma illa och börjar få feber, så hon lär stanna hemma och då kan ju jag också göra det :D
Dessutom måste jag ju se efter lilla Bellisbubb och kan därför ABSOLUT INTE FÖLJA MED om nu mamma skulle bli bättre. Jag tvivlar inte en sekund på att hon skulle klara sig utmärkt utan mig eftersom att Göran skulle kunna titta till henne, men jag skulle inte orka åka ut till stugan. Tiden står stilla och det finns inget att göra. Detta resulterar i att man:
 

 • ligger i sängen tills att klockan blir 11
 • äter frukost
 • går ut och gör ingenting
 • tittar på klockan var 15:e minut (för om man inte gör det tror man att det gått två-tre timmar när det egentligen bara gått 45 minuter)
 • äter middag
 • sysselsättersig med att göra ingenting (igen)
 • försöker hitta på något att göra
 • kommer fram till (för så där 100 000:e gången) att det inte finns något roligt att göra
 • tittar på meningslösa tvprogram på 1:an. 2:an, 4:an eller 6:an
 • äter kvällsmat
 • tittar på fler meningslösa program
 • går och lägger sig när klockan blivit 22.30


Oj, vem kunde ana att man kunde bli så nedstämd av att skriva en sådan här lista?!
Igår var vi som sagt på släktträff, därefter skyndade vi vidare till St:Annas kyrka för att titta på en konsert med mammas kusin Matilda och hennes kusin Peter.

Riktigt bra

Käka Hallonbuskar

En härlig (och ledig) dag med hallonätande, ridning, cykling, Ikeabesök och promenerande.

Tog en tripp till stallet, och för ovanlighetens skull cyklade jag till hagen, en handlig som jag sparade 12 minuter och en del ork på. Bella verkade glad, och försökte för ovanlighetens skull att inte smita när jag skulle hämta in henne. Bestämt något som vi måste träna på... Det blev 40 minuters ridning, 30 i skogen (mys) och 10 i paddocken där, åtminstone jag slet som ett djur för att få lite framåtbjudning i Bellsi. Vilket jag inte lyckades särskilt bra med till en början, efter 6 minuter gick det dock bättre och Bella trampade på fint. Därefter marscherade vi tillbaka till stallet och bytte utrustning för att fortsätta med tömkörning. Vi började i skogen eftersom att jag bara tömkört en gång innan två år tidigare och jag inte kände mig helt säker på hur pass bra koll jag skulle ha på Bella när jag spatserade två meter bakom hennes gigantiska bakdel. Till min stora förvåning var det inte alls så svårt som jag mindes det, och efter tio minuter vågade jag mig på att köra lite på grusvägen. Bella skötte sig super. Tillbaka till stallet igen - dags för mat. Jag fattar inte hur 2-3 liter mat kan försvinna på 3 minuter, helt otroligt. Hur som helst, sedan ut i hagen, Bella bar min väska och på vägen stannade vi och mumsade hallon (jag åt hallon och Bella satte i sig hela busken, så det gällde att skynda sig på).

Det är länge sen som jag varit så trött, även att jag är ledig är det så himla mycket jobbigare att vara i stallet än att måla i stekande sol. Extra jobbigt blir det ju förståss om man måste göra båda, vilket det blir en hel del av den här och nästa vecka då Amanda är i Italien.


Usch, orkar inte skriva mer om dagen, men när jag kom så diskade jag, sen satte jag och kollade på tv och virkade. Vid 18-snåret åkte jag o pappa till Linköping. Ikea Ikea Ikea... Köpte fem djupa gröna tallrikar med blommotiv, en bricka med elefanter                                                    <3 cd-förvaringsgrej och servetter :D
         
Slut för idag, Tack för idag.

Är så trött att jag inom kort kommer att KREVERA!!!!!!

RSS 2.0