Saker som borde göras...

Det finns så mycket saker som jag skulle behöva göra, men som vanligt orkar jag inte ens börja...

kolla priser på musikaler
städa badrummet (måste ske imorgon)
städa mitt rum+byta lakan
få ordning på pysselhörnan
scanna in hästbild
ta kort på Ipod-fodralet
noppra ögonbrynen
rensa garderoben
göra klart matteläxan
börja med fotouppgiften
läsa sidor i svenskaboken
läsa ut boken
köpa nya trosor
städa på skrivbordet
hänga in den röda klänningen i garderoben

Nu känns det lite bättre, som det alltid gör när jag skrivit en liten lista med allt som ska göras. Problemet är ju bara att göra alla de här sakerna, och jag följer aldrig aldrig aldrig mina listor som jag gör. 1 eller 2 punkter brukar bli avklarade men sedan slängs listan, eller blir liggandes och glöms snabbt bort.
Min förbskade pysselhörna (som drogs igång i maj) har det inte hänt mycket med. Förra veckan tog jag ett rejält krafttag och började ändra inställningar i kod- och stilmallarna. Det blen en ny egen header och lite ändrade typsnitt i menyn samt byte av färger. Det är fortfarande mycket kvar att göra, tex att skriva ett första inlägg. Det borde ju egentligen varit det första som jag skulle lagt ner tid på, men så blev det ju uppenbarligen inte.
En sak som förvånade mig förra veckan var när jag gick in på blogg.se och insåg att hela sidan förändrats. Till det sämre kanske man ska tillägga och jag kände inte alls igen mig. Det kändes som om jag blev påprackad massa reklam och annat skräp som jag inte alls var intresserad av. Var hade kolumnen med "nya inlägg" tagit vägen??? Borta borta borta.

Neej, nu kan jag inte sitta här längre, måste sova.
och läsa lite^^

Blåa skor

Idag var en glad dag, tills mitt inlägg försvann när jag skulle ladda upp en bild. Men jag får väl försöka att skriva samma sak igen.

Idag har jag fyndat, ett par blå blå blå tygskor i finfin modell. Ett stort plus att de bara kostade mig 20:-, Himmelskt bra:) Kvaliten är väl inte den bästa, men vad spelar det för roll??? just nu bryr jag mig inte särskilt mycket om den saken, men det kommer nog vara en annan sak när de håller på att falla isär och jag inte kommer att hitta ett par nya. För det här kommer bli ett par favoriter, det känner jag på mig. Ett till stort plus för att jag inte köpte det där JÄTTEFULA diademet (som egentligen var jättefint, hrmn) på H&M.

Imorgon är det en kort skoldag, sovmorgon till 9.30 och hemgång vid 11.55. Det kan nog inte bli en mycket bättre skoldag:D Efter skolan har jag tänkt hoppa av vid stallet för att fota Bella. Exteriörbilder till en annons, vilket inte känns vidare roligt. Men vad finns det att göra när jag inte har några pengar att köpa henne för?! Och jag som hade lovat mig själv att inte fästa mig för mycket vid henne så att Ellie-Historien inte skulle upprepa sig. Det gick ganska bra ett tag, men för två veckor sen började jag väl släppa efter lite, och nu sitter man här igen.

Ctrl+C så att det inte går förlorat igen nu när jag ska ladda upp bilden

RSS 2.0