21:17

  

Tro det eller ej, men den här veckan har jag faktiskt hunnit rita lite:)

orkeslös

Jag känner mej besviken, dels för att böckerna jag beställde förra veckan inte har dykt upp än och sen eftersom att jag mår skit. Det här skulle ju bli en bra helg! Jag har inte mått så bra i veckan, frusit och känt mig allmänt dålig men jag trodde att det var lite feber och förkylning, inte någon himla magsjuka/influensa. Dagen har spenderats i sängen med datorn och ett antal serieavsnitt och en film. Fast ärligt talat hänger jag inte riktigt med i handlingarna eftersom att jag dåsar bort då och då. Det blir ju inte bättre av att jag inte får tag i någon från stallet, hur kommer det sig att alla går upp i rök när man behöver hjälp?!
I torsdags var det skrivarklubb, vi läste upp en kort text vi skrivit och sen fick vi höra vad de andra tyckte om den. Jag var fruktansvärt nervös, vilket jag alltid är när jag ska visa någon något som jag själv skrivit.
Egentligen borde jag skriva klart mitt cv men idag orkar jag inte ta tag i någonting :(

böcker

Puuh, redovisningar och prov är äntligen klart. Fast jag är fortfarande uppe på stressnivå och adrenalinet pumpar runt i kroppen. Som belöning har jag beställt böcker, massor med böcker ^^ 700:- gick det på och nu lääängtar jag tills dom dimper ner i brevlådan. Hoppas att det inte blir så mycket läxor så att man får mycket tid över till att läsa...

Illusion

Jag vill sy, men istället sitter jag här o lyssnar på detektivbyrån och pluggar eftersom att det både är prov och redovisning imorrn. Jag får lite... Hans och Greta känsla, hur dom går där och irrar runt i skogen. Sen hittar dom pepparkakshuset och först är det roligt och underbart. Men sen kommer häxan och då blir det läskigt... Som vanligt är jag oerhört duktig på att göra allt som jag inte borde göra. Men så är det ju alltid när jag ska plugga. Resten av veckan blir förhoppningsvis helt läxlös...
Januari har gått så sjukt fort, tänk att det redan är den 25:e! och det känns som om jag inte har gjort någonting:( Ingen stickning, lite virkning, och en halvfärdig blyertsteckning på A4. baaah. Just nu har jag hur bra ideer och hur mycket energi som helst att lägga på symaskin och tyg, garn och nålar och papper + penna. Men jag måste plugga. Suck.
Just nu tycker jag synd om mig själv

dot dot dot

Jag vill ha vår, riktig vår.
Isen är sen länge försvunnen och slaskpölarna borta. Björkgrenarna med sina ljusgröna knoppar vajjar i vårvinden och solen skiner, värmer mot huden och sticker i ögonen. Tänk så mycket känslor som poppar upp bara för att man ser ett par fina skor... Fast mina fötter skulle antagligen se ut som bleka långa bananer...

...

Just nu är det inte mycket som är roligt. Det känns som om magsjukan är på väg, mina visdomständer värker och på fredag är det naturkunskapsprov med molekyler, atomer, joner, elektronparbindningar etc. På måndag är det samhällsprov om ekonomi och en svenskaredovisning om Goethe.
Blogg.se är inte heller snäll som ätit upp mina tre senaste inlägg...
Just nu lyssnar jag på the scientist baklänges, en upplevelse ;)

Missad buss x3

Veckan har varit både bra och dålig, i torsdags drog skolan igång och det var riktigt trevligt att få träffa alla små estetare :) I och med att skolan började kom jag på att jag behöver ett nytt pennskrin, så då började jag virka ett. Än så länge är bara ändarna klara men det kommer förmodligen bli lite mer virka ikväll. Stickning också, eftersom att jonnas mössa måste bli klar snarast så den kommer i första hand.
 

I fredags hände nog det sämsta på hela veckan... Jag missade bussen som gick kl 17.12, sen missade jag bussen som gick 30 minuter senare. När jag sedan gick tillbaka till stallet missade jag ytterligare en buss och fick vänta tills klockan var 19 innan jag kunde få kliva på bussen, byta buss och sedan vara hemma. Usch, busstidstabellen får nog åka ner i väskan innan jag går till bussen imorrn.

nya kläder till stolen

Idag har jag sytt ett överdrag och klätt om min skrivbordsstol, så nu känns det som om jag gjort något positivt denna vecka. Symaskinen ska bara plockas undan, och alla avklippta trådar och små tygbitar... Men det får vänta lite

done

Då var det gjort, nu är handledarkursen inbokad... så ni får akta er ute på vägarna!

Rubriktorka

Jag var ute och fotade lite igår förmiddags, svinkallt. Är det inte typiskt att det ska bli si sådär -18 när skolan snart drar igång och man ska stå och vänta på bussen? Det gjorde jag också igår... När jag gått över stora vägen insåg jag att det skulle ta lååång tid innan bussen skulle komma så jag fortsatte gå och kom till blacka centrum innan jag stannade och väntade på bussen där i tre minuter. Om jag hade tänkt lite hade jag gått åt andra hållet och sparat lite pengar istället för att få betala mer...

>Y<


You don't know me
Ben Folds & Regina Spektor

tomt

En utav årets julklappar var en almanacka, en tom almanacka som man själv ska pyssla och knåpa ihopp. Så nu har jag suttit här i snart två timmar och bläddrat bland mina bilder för att hitta något till varje månad, men eftersom att det blir för tråkigt med bara en bild så vill jag ha lite roliga texter att fylla på med. Så att det blir så där pyssligt och hemmagjort fint. Men nej då, hjärnkontoret har visst stängt för dagen och inte en enda bra idé vill poppa upp.
Läser för övrigt Pappersväggar av John Ajvide nu, och tjaaa. Den är lite småläskig och väldigt detaljerad. Jag får lite hjärtklappning och svårt att sova. Vrider och vänder mig i sängen... Tänk om det faktiskt finns ett sånt där äckligt monster i toan. Usch usch. Fast den är helt klart läsvärd, men kankse inte innan man ska sova ;)

Det är lördag, men jag har inte ätit något extra för det... eller en rad choklad slank ner förut, men lite glass är ju aldrig fel. Kankse man skulle gå ner och göra iordning en portion?

RSS 2.0