sista torsdagskvällen i juliJag har ett femtiotal sidor kvar i Människohamn av Ajvide Lindqvist. Jag vill läsa, men då tar ju boken slut och det vill jag inte. Vet inte riktigt vad jag tycker om den, vissa delar är så dåligt gjorda. Har han egna barn??? Jag undrar...

HildursdottirFyra arbetsdagar kvar, sen blir det två veckors ledighet innan skolan drar igång igen. Det kommer kännas tomt och jag kommer sakna min brukare.
Imorgon blir det utomhusbio i norrköpng, Maria Larssons eviga ögonblick. Såg den på bio i höstas, har ni inget för er den kvällen tycker jag att ni ska se den
Några andra planer bortsett ullared och ett tandläkarbesök är inte inplanerat, men allt kan ju hända :)

second hand+film

I dag har jag varit på hjärta till hjärta, köpt 58 knappar, på himmelstalundsmarknaden, en sväng förbi erikshjälpen som inte var öppet, ätit thaimat på ingelsta, gått till elgiganten och citygross.
Sen har jag sett på film, Les Choristes. Se den...
Sen har jag målat staket, vart en sväng i stallet, rensat liiite blåbär och sappat runt bland våra fem tv-kanaler utan att hitta något att titta på och ätit upp blåbär

bio


Ni kanske kan gissa vad jag sett för film idag. En positiv överaskning, bättre än förväntat och helt klart den bästa filmen hittils.
Jag gillar ljussättningen, den beskriver verkligen hur uselt det börjar bli när ljuset blir sådär blått och kallt.

godnatt


döda pudeln

Grannens lilla gråa och fula pudel skäller. På vad vet jag inte. Det enda som är säkert är att jag får lust att bryta nacken av den lilla lockiga bollen. Hur kan en så liten hund låta så mycket? Han är 700 meter bort och det hjälper inte ett skit.
Det kryper i kroppen.
Jag hatar pudlar
Jag vill döda den

Jag är en så hemsk människa

walk about

Jag tänkte berätta om en upplevelse jag hade i morse, men när jag skrivit en halv mening kom jag på att ni inte kommer vara intresserade. Så jag besparar er på onödig information.


En jobbig start på dagen

     


Den första dagen av 15 kommande arbetsdagar kommer snart att avslutas. Från och med idag är jag sysselsatt alla veckans vardagar tre veckor framöver i finspång.
Dagen började ganska dramatiskt, eftersom att jag glömde plånboken (innehållande busskort) hemma och fick panik när jag rotade runt i väskan utan att hitta den. Men jag hade en hiskelig tur, det var den snälla och trevliga busschaufören som körde så jag fick åka med trots att jag inte kunde betala. Det är ganska behagligt att gå på bussen när chaufören ler och är glad.Ett spontant tal tar tre veckor att förbereda
Winston Churchill

Regn rEgn reGn regNDet känns som om det var en evighet sen som solen sken. Det bara regnar och regnar. Tar det aldrig slut?!

Jag kände för att skriva ett roligt och långt inlägg, men inspirationen försvann visst när jag satte mig framför datorn.

stopp

Lonely nights
highlights
dexter
frysta jordgubbar
en nektarin
öppet fönster
dator på högvarv
bildredigering
reklam
gäsp

godnatt

RSS 2.0