A twisted faith makes life worth while

A twisted faith makes life worth while
Trots min dåliga inställning till fotolektionen blev det riktigt roligt. Jag o Lisa studsade runt och tog lite bilder :)
Jag borde ta och göra en rensning/sortering med alla bilder och låtar som bosatt sig på min hårddisk, men dom får nog bo kvar ett tag till för ikväll orkar jag inte slänga ut dom.
Dagens väder var en stor besvikelse, snö??? igår var ju vädret hur fint som helst...

usch

Snart börjar fotot... jag vill INTE!!!!!
tog lite bilder i söndags på en hackspett, fick två helt ok av 27 st... och så en på mamma med lååång slutartid i den ljusa dörröppningen. hon ser ut som ett spöke^^

C'est la vie

En fin dag med filmtittande, Velvet goldmine & Rocky horror picture show hos elinafina. Imorgon blir jag officiellt vuxen, men jag känner mig inte tillräckligt mogen eller ansvarsfull för att kunna träda in i vuxenvärlden...

vårsol

En härlig dag:) solen sken när jag gick hem från bussen och i stallet kikade den fram ganska ofta. Lite oväntat eftersom att det haglade och regnade i morse. Jag undrar hur det kommer sig att jag ofta halkar in på vädret i mina inlägg, men å andra sidan är det en ganska viktig del i livet och det känns underbart nu när våren är på väg :)
Nu mera går jag under smeknamnet "äpplet", så om ni stöter på någon med ett äppelhuvud torde det vara jag... En ny frisör ger nya möjligheter, men också en del besvär eftersom att jag måste platta luggen efter att ha duschat. Tack vare att min gamla plattång som jag invänt på jag vet inte hur länge säkert är 10-12 cm bred  kände jag att jag var tvungen att skaffa en ny. Vilket jag gjorde igår. Det blev också ett par jeans och en t-shirt från h&m.
Två studiedagar på g, urskönt :D sova sova sova. Jag o Kinna skulle gå på rättegång klockan 9 imorgon men när jag ringde idag var den inställd så det blir sovmorgon. Inte mig emot men det skulle vara skönt att ha det överstökat. Vi får leta efter en ny tid nästa måndag på samhällslektionerna.
http://www.flickr.com/photos/benoitpaille/2893515157/

lugg

Klockan är 12.26 och jag har övningskört. Det gick helt ok, men mamma är mer nervös än pappa så det var lite hispigare än förra gången.
Gårdagen var trevlig, vi gich hem till elina och klippte först henne och sen mej. Det blev lyckat, speciellt elinas :)
.

cells

Dags för ett nytt inlägg, vet inte riktigt vad man ska nämna... Men jag har gjort säkerhetskopior av min hårddisk, gått hem tidigare från skolan, sovit, skickat några sms för ovanlighetens skull och läst i Thérèse Raquin av Émile Zola som ska redovisas på måndag. Den kunde varit värre, men också bättre. Jag har skickat 1232 sms sen jag fick telefonen, och det är 44 sms i genomsnitt per månad. Av detta kan vi utläsa att jag är en nära på usel sms:are, men det finns väl andra saker jag är bättre på...
Imorgon är det läxförhör på cellens delar, jippie.
På fotolektionen gick det uselt, bilderna som framkallades blev visserligen bra och fina men jag kunde inte låta bli att tycka att det var en fruktansvärt lång och tråkig lektion. Jag har aldrig kännt så förut, foto är ju veckans bästa lektion :(
På fredag ska jag och Elina klippa oss, eller rättare sagt, Kinna, Jonna, Cissi och Lisa ska klippa oss. Vi får se hur det slutar... Jag brukar ju klippa mej själv, eller så är det mamma som håller i saxen. Det känns lite läskigt att lämna över saxen till någon annan. 

våren

Vårens knoppar
fågelsång
Picknick i parken
All day long
En skallig man
med sin rultiga tax
strosar längs grusgången
och visslar glatt
Hundbajs i gräset
rutig filt
termos
och kakor
koppar
och glas
Det här blir ett riktigt kalas

Multimix

Helgen bara försvann, men det var ju åtminstonde fint väder och det är ju alltid lite extra roligt när solen skiner i februari.
Imorgon blir det kullerbyttor... jag mår illa bara jag tänker på det :S

RSS 2.0