Sluta låtsas

Mmmm, åter till skolan imorrn... Prov om EU på eftermiddan, varför vill inget fastna? Trots att jag satt ute och läst som bara den simmar allt runt som i en kläggig äcklig gröt. Fast jag har inte bara läst, utan grävt lite också, så nu luktar mina fingrar jord. Det gör mig ingenting, för det luktar tidig höst och det är en utav årets bästa dofter enligt mig.
Igår var jag barnvakt till Ville, en ny hobby kanske? Icke. Men vi hade det ganska trevligt, vi cyklade bl.a. till ICA och eftersom att jag kände mig så givmild lät jag Ville ta hand om godisplockningen. 44 kronor senare var jag väl inte lika glad som jag varit innan jag behövde betala,men men. Något får man väl bjuda på när man ska vara ensam hela dagen med sin storasyster.
Jag trodde att jag skulle hinna måla lite i helgen, men nej då. I veckan blir det nog inte tid till det heller. Jag ska läsa klart en text, finslipa lite på min egna och skriva om slutet och så har jag en Naturkunskapsredovisning som ska utföras på torsdags. Bara att knyta ihop all fakta till en text och lära sig den utantill. Nervceller och Multipel skleros är vad jag ska babbla på om i sisådär 15-20 minuter... Aaaaah Det blir ju inte bättre av att betyget antagligen kommer avgörs på detta så det måste vara förbannat bra.

Hej Jonna :)I´m still standing

Idag var det aktivitetsdag, vilket innebar att vi först fick åka buss i 45 minuter (vilket jag mådde illa av) och sedan blev det en timmas marsh genom skogen över stock och sten i uppförsbacke.
Efter en halv evighet kom vi fram till Lillsjön, jag trodde att jag skulle dö men återfick snabbt mina krafter när jag stack ner  fötterna i vattnet. Vi åt matsäck och sen fångade jag och Jonna grodyngel. Därför har jag nu sex nya vänner som muntert äter på blöta havregryn. Undrar hur lång tid det tar innan de blir grodor...

Husch

Jag sitter här och skriver om mitt och Kinnas besök på Tingsrätten i April. Vad ska man skriva? Den åtalade satt och grät hela tiden, den anhöriga som också var där stönade högt och visade tydligt med sitt kroppspråk att denna var missnöjd. Nämndemännen och ordföranden satt där likgiltiga och det såg inte ens ut som om de lyssande, än mindre brydde sig. Det var hemskt rent ut sagt. Jag är bara glad att det inte var jag som var åtalad.

Igår visade de en film på 4:an, Stranger Than Fiction, Skitbra. Rolig och minnesvärd. Om du får möjlighet tyckar jag att du ska se den, annars missar du något :)

Barnvakt

Jag är barnvakt, sen 13.20 idag. Jag och Edvin har börjat gräva ett trädgårdsland, fikat, vattnat i trädgården, fikat igen, spelat spel, ätit hamburgare, sett på Rallybrudar (batteriet på datorn tog slut lagom till att Birgitta åkt till husmorsskola), ätit glass och så har vi spelat Bondespelet. På 35 minuter lyckades jag skrapa ihop 47 000, inte illa va? Edvin fick visserligen in 52 000, men det behöver vi ju inte låtsas om… Imorgon åker vi till stugan, gissa vem som ska köra dit :)

dagens alster

ett utav dagens alster

Tjolahopp

Vårutställningen är nu slut och det märks att det snart är sommarlov. Den sist bilduppgiften för terminen är påbörjad och två dagars extrahelg nästa vecka känns ju inte helt fel. Städade kylskåpet idag, hittade både det ena och andra. Det mest konstiga var någ spindelväven, men något mögel eller annat snusk kunde jag inte hitta.
Här är mitt fotobidrag (i svartvitt)
till utställningen, men mitt
minneskort är spårlöst försvunnet
så här  kommer den istället i
färg.
Är det inte konstigt hur en del
av ens ägodelar har förmågan att
alltid försvinna? Jag vet inte hur
många gånger jag letat efter det
dät lilla plastminnet. Storleken
gör det ju inte direkt mer lätt-
hittat...
Men det kommer nog fram snart.
Det är bara att hålla tummarna
att tvättmaskinen inte hittar det
före mig.
Har hittat ett jättefint foto, finns
på denna länk:
http:://www.fotosidan.se/gallerifs
/viewpic.htm?photo=1577045
Vem skulle säga nej till en sådan
sparkdräkt?
Själv tycker jag att bilden är underbar,
ett riktigt litet vilddjur som hänger på
grenen :) Den är så fin att jag vill rama
in den och hänga upp den på väggen.
Underbar:)

Jag väntar..


Jag sitter och väntar på skrivaren. Den blir nog aldrig ledig :(
På bilden sitter jag & Lisa och putsar våra fjädrar efter jumpan.

Ingen engelska idag, så efter lunchen slutar vi. Thats gräjt ju nåow...

Jag har fått jobb i sommar, är det inte underbart?! Jag är ialla fall väldigt glad :D

tjao

o lá lá

http://amandaberggren.blogg.se

RSS 2.0