Imagen thatTime can't hurt you
I can't be bothered to get you alone in this world

 

 

 


exhibit

Fem härliga dagar med massor av ledig tid :)

 


Mitt Photoshop fungerar icke... Sitter här och instrallerar om, ändrar inställningar och söker efter hjälpavsnitt på hemsidan. Men inget funkar. Därför försöker jag bli vän med artrage, men det fungerar inte heller


Hejdå helgen

Som vanligt försvann helgen alldeles för fort. Jag som skulle sy, måla och plugga MASSOR. Men vad hände? Nästan ingenting :/ Mina vantar blev i alla fall nästan färdiga och nu är bara det tråkiga jobbet kvar... Att fästa alla trådar. Yuppi Guppi. Och så blev det ju några fina timmar i stallet med karamellen + två fina sovmorgnar som jag sett fram emot i fem dagar.

 

Men dansen tog slut och vart skulle de gå?

De bodde så nära varandra ändå


Coco Avant ChanelBio igår, Coco avant Chanel. Sjukt fin och bra på alla sätt och vis men så är jag ju också ett stort fan till Audrey Tautou så det är väl kankse inte så konstigt att denna hamnar på min tio i topp ;)

Se den, annars missar ni något!

Fälten lyser i guld


Among the fields of gold

 

Jag får nog erkänna att jag snöat in på effekten med repiga negativ, men det hade ni nog kunnat lista ut utan min hjälp...

Matteprovet är i alla fall avklarat nu och det var inte allt för jobbigt, bara lite ångestframkallande men nu är det gjort och behöver inte tänkas mer på.

Imorgon är det svenskaredovisning. Har börjat så smått idag men jag känner mig så glad över att matteprovet är överstökat att jag inte får något vettigt gjort.


Världen ur ett repigt negativ

 Helgen har varit ganska fin
I lördags var jag på erikshjälpen vilket resulterade i en gammal kaffeburk med "Orientens kaffe", lite tyg och dragkedjor + en studentmössa för 20:-. Riktiga kap om jag får säga det själv ;)
Sen åkte jag till stallet och det blev en mysig skrittur i vårsolen med en fotograferande mamma som studsade efter. På kvällen blev det pokémonkalas hos cissi och sen tog jag och kinna en sväng förbi elina och camis inflyttningsfest.

Idag har jag inte haft det lika roligt. Jag vaknade vi 7 av en fluga som fastnat i spindelväven högst upp i mitt fönster och som surrade på som ett mindre jetplan. Jag var givetvis tvungen att rädda den stackarn (Lite senare på dagen hittade jag honom i ett annat spindelnät, men spindeln satt redan och kalasade på honom så det var lite för sent för en till räddningsauktion). Annars har dagen gått åt till att besvara de 36 instuderingsfrågorna på ett analyserande och moget sätt och lite matte hann jag visst också med att räkna innan klockan blev 21 och jag bröt ihop för att det är så himla svårt.


fina ord på tomma papperjag sitter och syr till mitt projektarbete.
tyvärr tryter fantasin på det området
och jag vill bara sitta och skriva ner fina ord på tomma papper


Coldplay 18/9-09

 

  

 

 

 


RSS 2.0