Visst

Det känns som om jag har lera överallt... I håret, pannan, under hakan, på armarna, under naglaran, i skorna... haha.
Annars är allt mycket bra, förutom att maten var äcklig idag så jag sitter och äter choklad... mumsigt


Guldkant

Solen skiner och björkbladen skiftar i solgrönt. Jag har drejjat min första skål, lite skev och vinglig - men charmig ändå :)
På Röda Korset i Nässjö hittade jag en fin urna, med små blåa blommor och guldkanter. Lönen har också trillat in så det blev ytterligare en guldkant på tillvaron när kontoutdraget rasslade ut från bankomaten



Tryck på skålen så blir den lite större :)





Födelsedagsfirande och ryska bilder



Idag har vi firat Adéla, med nötkaka + champange, lite presenter och roliga bilder från Julias dator. Ryssland var visst inte så annorlunda som jag trodde...
Annars regnar det, nästan hela tiden. Ibland tittar solen fram men försvinner snart igen. I mitt kryp in är väggarna fortfarande tomt vita och på golvet ligger den färgglada trasmattan och bråkar om uppmärksamheten med linoliumgolvet. Det gör inte så mycket, jag har det fint ändå - med lera och fina vänner :) Konstigt att något kan kännas så rätt, på en gång.

Vuxenpoäng & Lergökar

Idag har jag införskaffat vuxenpoäng, genom att prata om valet och skaffa ett icakort. Ett bibliotekskort på Nässjös biblo blev det också.
Vi har även tummat lergökar, behöver jag nämna att min blev helt awesome?? ;P


Flytt

Jag har flyttat, känns mycket underligt... men bra. Med lite fix och trix kan nog rummet också bli både bra och underligt :)


Björkängen



RSS 2.0