Funny Bunny

Anna med sin tekanna, min mugg med harar/kaniner och inslaget öra. Lite Alice i underlandet över det hela, men det ligger ju i tiden med sommrigt blå klänningar, förkläden i spets, kaniner och klockor.
Imorgon blir det fler kaniner och koppar, kanske lite glasering också??? Motorn på drejskivan kommer i alla fall att gå varm.


Allt är inte rosenrött

Fortfarande inget internet :( Min tillvaro rasar en smula...

En bild snodd från annas dator, man måste ju utnyttja förmånerna när man lånar någons dator ;)

lite frukt till en liten fruktskål                         

Min lilla lilla fruktskål... Kanske inte det ultimata användningsområdet, fast det beror väl kanske på hur mycket frukt man har???
Söndagen gick åt till att ta emot och räkna röster. Lite lasange och sockerkaka fick jag också :) Igår fanns det inget internet så alla var lite ledsna, men det gick ju bra till slut (nu sitter vi i skolbyggnaden och lanar, surar lite på rektorn och lärarna som inte har fixat problemet...)
Kuddar har jag också fixat, mysfaktorn blir bara högre och högre i mitt lilla kryp in.

glass

Kan inte tänka på något annat än glass för tillfället. Vill smälla i mig ett helt paket nu på en gång! Jag har inte ätit glass på... evigheter (3 veckor och 4 dagar, eller 25 dagar om man hellre vill ha det så). Men det är så långt ner till ica/konsum/lidl och till statoil tänker jag inte gå :(

Förra veckan kom det kort, massor med kort så nu är mina väggar inte längre lika fula och det känns väldigt trevligt och ombonat. Nu är det bara en liten dörrmatta som saknas.

Underligt att man blir så hungrig av att hoppa över eftermiddagsfikat, fy fy säger magen.

små girafferJag gör små giraffstämplar på keramiken. Man måste ju sysselsätta sig med något när drejjandet inte fungerar...
Men idag gick det i alla fall bättre, efter sju klösar fick jag till ett litet fat. Det artar sig ;)

En salig blandningEn av alla lördagsfrukostbilder, tyvärr är resten av morgonbilderna censurerade pga morgontrötta miner...
Ken försökte imponera på Barbie...
Lite bilder från lördagens vinkväll efter att vi spenderat 3,5 timmar på Eksjös sjukhus och tittat igenom varenda tidning + en BU & BÄ (för övrigt världens finaste barnbok) på två uppslag. Dreglat över recepten med våfflor, hallon och annat underbart i matväg.

Nu ska jag krypa till kojjs, måndagar och drejjande går inte ihop - men det blir nog bättre på den punkten imorrn.


when i'm alone
Småsakernas dag

Härliga måndag, jag som skulle upp till frukosten... Måste ha stängt av klockan och somnat om för jag vaknade när det var dags för förmiddagsfika (som inte serveras på just måndagar). Hoppade in i duschen och sen blev det en härlig promenad i skogen med ensamheten som sällskap.

Vid 19 var vi nere i Nässjö på den nyöppnade folkhögskolan och klämde in oss i en korridor för att lyssna på Gudrun Schyman som kommit dit för att prata. Intressant.
Sen gick vi upp till skolan igen, och jag har skickat efter en liten digital kompaktkamera och beställt bilder till framkallning på Fuji. 100 gratisbilder och halva priset på förstoringar så nu kan jag dekorera mina väggar lite och göra dem fina :) Jag är inte direkt överförtjust i den gulnade äggskalsvita(?) färgen som täcker väggarna.
Sen blev det tedrickande, bitska små studsande tesilar och en del skratt.


LördagssysslorAllt är så nytt och fint här... Tur att man har lim och en fallenhet för pussel.

Igår var Sofia och jag i Jönköping, centrum var jättemysigt. Lite som Linköping fast större och med färre garnbutiker. Tågstationen var också fin, låg precis vid vättern och man kunde se små segelbåtar guppa runt långt långt borta på det blå.

När vi kom hem lagade vi mat, köttförsås o pasta för min del och sen blev det fest på nässjös STORSLAGNA hotell.

Igår

Promenaden tog slut,
så...och sen gick vi...

ner till keramiken

Sen gick vi och drack te (?)
eller nej, jag fastnade i min bok,
men lyssnade på ett halft öra om prat om bamsetidningar,
tidiga mornar och en morgontrött mamma som
var tvungen att spola fram videobandet till bamse i trollskogen


eld & rökIdag har vi gjort en rakubränning. Spännande :) Efteråt blev det dusch och en dubbel omgång för kläderna i tvättmaskinen som fortfarande luktar rök. tyvärr har jag inga bilder att visa...
Jag får börja ta med mig kameran mera, nu ligger han bara kvar ensam och ledsen i rummet när jag är borta och ute på söränska äventyr.
Nu ska vi ut på promenad i skogen. Hoppas att myggen inte vaknat än

RSS 2.0