krokiandeSista krokidagen imorrn. Ska bli spännande med en ny modell. Helt slut i huvudet, man blir smått galen av alla vinklar och kroppsdelar.

Lite konstiga vinklar på bilderna... Så blir det när man tar foton av sina mästerverk snett uppifrån. Ni får tänka er ena halvan av bilden lite bredare (speciellt den nedersta, ser ut som någon från ett koncentrationsläger).GodnattHar precis borstat tänderna. Sängen är nästa anhalt på resan.
Godnatt!

Glittrande eller mossiga grenarVädret har varit så himla härligt idag. Det var så fint att jag cyklade ner till biblioteket och därmed är cykeln invigd för i år. Det gnisslade lite men men, det var inget hjul som ramlade av och bromsarna fungerade som de skulle. Synd bara att växlarna fryste så att jag var tvungen att cykla med högsta växeln upp för den lååånga backen. Hjulet blev vitt, fullt med frost och grenarna glittrade. Det småländska höglandet när det är som vackrast (?). Igår var de frostfria, men väldigt fina ändå när man kom riktigt riktigt nära.

Fotoveckan är avklarad, känns både oerhört skönt och lite tråkigt. Har nästan inte haft någon motivering alls under vårterminen och att hitta på ett tema att fota efter kändes vedervärdigt. Skulle vilja veta varför jag känner mig så nere. Är bara trött, hängig och för det mesta vill jag låsa in mig och släcka alla ljus, ligga i mörkret och göra ingenting. Jag blir så himla arg på mig själv. Jag har det så fruktansvärt bra och det finns ingen anledning att vara ledsen. Ingen har dött, ingen är sjuk. Jag har mat och sovplats - PUNKT SLUT och FÄRDIGÄLTAT
Ska skärpa mig till nästa vecka. 4 dagar kroki, känns bra. Jag vill måla måla måla

i fina flickors sällskap

Temys med fina flickor och en varm liten grön dator :)
Framtidsplanerande som inkluderar middagsätande och femkronorsfikande på Ikea.
Fiol ackompanjerat med mungiga.
Idag har vi haft foto och lekt med rörelseoskärpa, panorering och så har vi tokat runt i fotostudion med tygstycken, en blodig död docka från halloweenfesten + en glad lampslinga.
Sofia sniffar doftljus... tillsammans luktar de hemkunskap. lite odefinerat mjöl och sånt där skröff.

Visa från utanmyren (?) Mungigan tar ton, fiolen kommer efter. Folkhögskola är fint^^

söta drömmarJag letar bakgrundsbild men stöter på en massa annat skojjigt. Bland annat det här påslakansetet som finns på kotteshoppen.se
Kanske en bra sak att önska sig i födelsedagspresent? Men å andra sidan sover jag ju gott bland mina lagerhaus-ugglor.

Hjälp!

Vad gör man när ens mamma förlorat tidsuppfattningen och tror att hon skjutsat sin dotter till tågstationen under dagen när det i själva verket var dagen innan?

Har börjat med en ny leruggla men känner mig inte vidare nöjd, kanske för att den förra blev så förbaskat bra om jag får säga det själv. Ska ta en bild och visa er min lilla pärla så småning om. Just nu känns det som om han är det finaste jag någonsin gjort och jag börjar le lite nu när jag skriver om honom. Förstår inte varför alla mina varelser blir en han. Kanske är det för att jag själv är en hon?
Vi har fått en uppgift på keramiken; vi ska göra en service. Holy macarony, hur ska detta gå till? Har en del idéer men de innehåller kanske inte helt tillåtna metoder? Plagiat är ju aldrig en fin företeelse och jag skulle bli fly förbannad om någon kidnappade min uggla för att gjuta av och massproducera honom. Fast jag ska ju inte massproducera... Bara göra fyra stycken. Kanske är det mer ok då? Det är i alla fall vad jag försöker intala mig. Hoppas dock på att min hjärna ska arbeta vidare och komma på en annan (och förhoppningsvis bättre) idé.
Imorgon ska det producera sockerkaksformar. Jag hoppas på att det går bättre än vad det gjorde idag :/

Hoppas ni får en fin morgondag! Det är i alla fall vad jag ska försöka ge mig själv.


Dur i moll

  jag är inte så bevandrad i musik som jag kanske skulle vilja... Tror inte att ett durakord i moll är en möjlighet men det lät ju fint så varför inte? Blogginlägg är alltid så svåra att rubricera så när något dyker upp är det bara att tuta och köra.
  Imorgon bär det av till nässjö igen, en hel del blandade känslor. Just nu ligger jobbigt i majoritet. Hur ska jag få med allt?! Hoppas på att det ska gå en buss upp till skolan och att det inte är allt för många minusgrader.
Har varit duktig och packat, har också lagt upp lite nya bilder på flickr. Klicka HÄR om ni är nyfikna

  Pasta och spenat till lunch, promenad på eftermiddag och filmen Birdy med en ung nicholas cage under kvällen. Vem hade anat att han haft så mycket hår en gång i tiden? Inte jag i alla fall.


En svårfångad tingest

Månen... Svårfotad som sjutton men med ett stativ kan man få fram fyra skarpa bilder och 27 suddiga. Det gäller bara att inte trycka för hårt på avtryckaren och ha lite tur innan den går i moln och försvinner i flera dagar. Dagen efter dök fjärrutlösaren från tradera upp. Snacka om dålig tajming.Autonivåer... Tänk så många saker som gömmer sig i en svart och orange bild. telefonledningar och en hel skog av trädtoppar

Nästan som trolleri. En massa ettor och nollor som flyger genom luften och säger åt ens makapärer vad de ska göra.

RSS 2.0