aj Aj

Jag har fortfarande jätteont i nacken :S

Kullerbyttor och Hästmannen

Dagens jumpalektion bestod av kullerbyttor... och tro det eller ej men jag har faktiskt träningsvärk i halsen! När jag ligger ner kan jag knappt lyfta på huvudet för att det gör så ont, så det blev ganska problematiskt att ta sig upp.
Labbrapporten till naturknskapen är avslutad, jag känner mig inte helt nöjd eftersom att vi inte får läsa oss till fakta utan bara spekulera själva över oljornas viskositet. Finns det inget intressantare att ägna labbarna åt??? Lite bränt och en poff skulle inte sitta helt fel.
Engelskaprovet är också överstökat, med alla vikingar, romare och galna fransmän.4
På fotolektionen var vi på fotoutställning i Norrköpings Stadsmuseum och senare i Arbetets museum. På arbetets var det en utställning med engelska fotografer med bilder från 70-80 talen och så hade vi "Hästmannen". Den sistnämnde var bäst, även om bilderna är lite för redigerade för min smak (de bilder som jag hittade på nätet har inte gått igenom samma behandling och skiljer sig en del från de som ställdes ut), men jag såg dokumentären som gick för ett två år sedan och hade tänkt gå och titta på den. Det blev visserligen lite bråttom men jag känner mig ganska nöjd.

tralala

I'm fallin in love with your favorite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody
dance with somebody
dance
dance
dance
Jag känner för att hoppa och dansa lite^^

Oih

Apple Safari är min nya bästis, inget tabbande, bara ett enkelt klick in i textrutan. Jippie! Stavningsprogram finns det också, även om det inte alls kommer till användning i och med att jag inte skriver på engelska.
Idag släppte jag ut hästarna och sen gick jag till Lisa. Egentligen skulle vi jobbat med naturkunskap innan vi åkte till badhuset men vi såg på 5 avsnitt av Skins istället...
Jag skulle ge en del för att få sommar NU
eller åtminstonde lite varmare
vårväder

I won´t let you in

Idag har det inte hänt mycket, jag har tittat en del på Criminal minds, Heroes och så Sex and the city. Väldigt missnöjd med den senare, den känns så platt, och allt slutar "lyckligt" i och med att de hittar tillbaka till sina underbara män. Det känns bara fejkat, den typiska amerikanska synen på lycka. Pengar, Kläder, Semester och lyxiga Boenden.
Jag har även hunnit med att måla lite idag, så något har jag ju fått ut av dagen^^


  

De två små var de bilder som poppade upp på pappret när jag såg på Sex and the city, sjukligt smala new york bor...

footlose

Bläcket i min blå penna har möglat. Hur går det till? Den luktar äckligt och spetsen är alldeles blåluddigt. Urk

Idag har jag varit och fikat i finspång och köpt en orkidé till min fina kruka :)

Pfff

Blogg.se kan gå o dö.
VARFÖR kan jag inte ladda upp bilder? Jag kan inte ens trycka in mig i skrivfältet utan måste tabba mig fram!

dagen efter

Det har inte blivit så mycket med bloggandet, men så blir det när tio nya böcker landar i brevlådan. Just nu läser jag Innan jag dör av Jenny Downham, den är så fin. Jag ryser, får gråten i halsen och skrattar lite. underbar :)"Vill du ha lite glass och blåbärspaj?"
"Vad är det för blåbärspaj?"
"...Det är inget fel på den"
" Den från förra året?"
" Var inte så kräsen"

Vi har fortfarande kvar ett antal blåbärspajjer från mammas 40-årsfest förra året i januari...

Dear

Jag filar på mitt cv och har allmänt tråkigt. Nu ska jag städa mitt rum (vilket verkligen behövs) och sen blir det criminal minds. Men först ska jag gå på toa
Idag var vi DeGeerhallen och såg på symfoniorkestern & musiktreorna. Dom är så sjukt duktiga, tänk om jag också kunde sjunga och spela...

RSS 2.0