att göra en lista

Här är de bloggar jag besöker flitigt ett par gångar i veckan, uppradade i bokstavsordning så prydligare kan det inte bli ;)

http://andvari.blogg.se/
http://boysenillustration.blogg.se/
http://elinkan.blogg.se/
http://hejtobias.blogspot.com/
http://igorandandre.blogspot.com/
http://jolbi.blogg.se/
http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.5147525 (niotillfem)
http://matildasalmen.blogg.se/
http://patrikpetersson.blogspot.com/
http://www.webtrotter.se/ilsefin/

 

http://igorandandre.blogspot.com/2009/08/newest-prints.html

det där med rubriker...

Jag håller på att läsa The Lollipop Shoes av Joanne Harris. Den är så bra! Och man bara läser och läser med den där känslan av att snart kommer katastrofen, vilket får en att bara läsa ännu mer.
Annars är det väl det här lilla alstret som stjäl min tid + matteläxan, men den är ju inte riktigt rolig som att måla eller läsa...


veckans första dagar

Måndag: Jag såg på Walk The Line samtidigt som jag påbörjade en ny tavla.

Tisdag: Skolstart med upprop,  utdelning av skåp etc. En stor besvikelse, hur sjutton ska man kunna proppa in en vinterjacka + väska i ett skåp som är lika stort som ett A4 i kubikcentimeter? Jag fick inte ens in mitt kollegieblock. Men vi esteter på DeGeer är ju "annorlunda" som de så fint skrev på reklamskyltarna till niorna som förra året skulle välja linje och därefter ska vi tydligen behandlas. (märks det att jag är pessimist?)

Onsdag: Vi fick "nya" skåp (som egentligen är old school och skulle slängas eftersom att skolan köpte in nya skåp). Vi guidade runt våra nya bildettor så att de ska känna sig hemma på vår underbara skola. Därefter hade jag och elina tre timmars hål som vi slog ihop med en tupplur i uppehållsrummet och en fika från ica utanför kristinaskolan på gräsmattan. Sen hade vi svenska i tio minuter och så tog jag och lisa pendeln hem.


Det blir inte bättre än såhärIgår när jag var inne och kollade på barnboksillustratörens Matilda Salmens Blogg såg jag att hon hade fått ett underbart fat (Rörstrands "Eden") i födelsedagspresent. Bättre än så här blir det inte, om du frågar mig, så nu sitter jag här och är fortfarande lite avundsjuk...

72 mil

3tusen kronor fattigare, lite värk i benen, åtta timmars bilresa med trevligt sällskap och konstant pladdrande om allt möjligt. Ett stort lager med trosor och strumpor som kommer räcka ett år framöver och en del målardukar mm, blyertspennor i olika hårdlekar från ett okänt märke, en vinterjacka, en del kläder och lite annat smått och gott.


Drömmakerskan

fölpäls

Igår kväll satt jag och kollade på lägenheter i göteborg, en liten etta där nere skulle sitta fint. Helst en ganska stor med högt i tak och djupa fönstersmygar så att man kan sätta sig där och spana på sina grannar när de kommer ut på innergården, låser upp sin cykel och sakta rullar ut mot gatan.Nu ska jag packa min nya väska från erikshjälpen. Den luktade lite konstigt när jag köpte den, men nu luktar den annorlunda eftersom att jag besprutat den med insektsdödande spray. Inte visste jag att det fanns ett silverfisknäste i mitt fynd. En brödrost och gammal bakpulversburk i plåt fick också följa med hem. Ibland känns det himla bra att en del köper så mycket nytt ;)

dot dot dot (...)


For the sun

Min nuvarande skrivbordsbakgrund...


clover

Snart ska jag cykla till stallet, sen kanske jag följer med mamma på stickafton ikväll. Imorgon åker vi ut till stugan och på fredag drar vi ner till Vimmerby över dagen.


punkteringHanddukarna är ihopvikta, toastolen renskrubbad, kaklet nydamsuget och moppat. Badrummet (och en hel del annat) är alltså städat.
Tänkte bara berätta hur duktig jag varit idag ;)

Har börjat lyssna på The Fray's nya album. Har bara lyssnat på you found me ett par gånger, ganska bra. Den blir nog bättre när den gått varm ett tag. Synd att musikvideon är så trälig. Det finns en del höjdpunkter, men det känns som om den blivit släppt för tidigt innan man har hunnit tänka igenom det hela.

RSS 2.0