Draft 2684

Vi har precis kommit till filmens pepptal som alltid finns med i de amerikanska b-filmerna och som förbereder en på att filmen snart är slut och allt kommer ordna sig.
Jag har ungefär 1000 saker att göra, som vanligt får jag inget gjort. Inte särskilt förvånande.
Imorgon är det studiedag och jag ska plugga matte och jobba med mitt projektarbete, sitter och försöker motivera mig själv så att jag verkligen får något gjort imorrn.
På fredag ska jag jobba natt, känns lite läskigt men det ska nog gå bra.


London5 underbara dagar i London är slut och det känns konstigt att vara hemma igen. Folk är lite mindre trevliga, lite mindre stressade och allt känns så futtigt och litet.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar tillbaka. Stämningen, sällskapet, coldplay på wembley, allt var så fint. Bortsett girls aloud som var så dåliga att det var pinsamt. Har tittat en del på klippen från konserten, men det kan ju inte ens jämföras med det riktiga så jag låter bli. Är rädd för att tappa bort känslan om jag ser för mycket av de dåliga lågupplösta klippen.

Som sagt, en underbar liten semester som tyvärr tog slut alldeles för fort. Fast det är ganska skönt att vara hemma också och få äta lite ordentlig mat.

 

 

 


Travelling at the speed of light

Tracks i p3 fyller 25 år (imorgon), det är åtta år sen world trade center attackerades och det är 111 dagar kvar på året. Tiden går så sjukt fort, vare sig man har det roligt eller tråkigt, är ledsen eller glad. Om exakt 7 dagar kommer jag antagligen att hoppa upp och ner, skrika mig hes och gråta lite, Coldplay + Wembley kan väl knappast sammanfattas på ett annat sätt, eller?

 

Ååh, såg nyss en trailer på 1:an. På söndag sänds Mannen under trappan. Jag lyssnade på första biten förra sommaren, men på något underligt sätt lyssnade jag aldrig klart... Men nu kommer den ju på tv så den ska jag definitivt titta på, och med Jonas Karlsson lär det ju bli lite extra bra ;)

Dags att avsluta och sova, och varför i hlvt fungerar inte delete??

 

 


Hello

Så var det där med håltimme... När man egentligen ska plugga till religionsprovet men inte orkar, och trots att man vart på hemköp och köpt motivering får man inget gjort.
Men det gör inte så mycket, jag kan plugga när jag kommer hem om hinduism och buddhism :)


hej igen

Idag har vi haft kroki i fyra

timmar och internet

fungerar igen :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:)


RSS 2.0