i tv:soffan

Sitter med mina två expertkomentatorer till bröder och ser på körslaget. "Så fruktansvärt dåligt", "Vad är det där för sång? Så dåligt". "Hon var ju inte snygg". "Men vad håller dom på med?" "Amen, vad är det för bästa minne? Det var ju bara en som sjöng jue".
Tänk att man kan ha så många negativa åsikter och inte en enda positiv


fjärilar i magen



Hoppas att mitt brev kommit fram till rätt ställe och att bedömmarna är pigga och glada när det blir dags att öppna och värdera mitt lilla paket. Om allt går som jag vill blir det till att åka iväg och göra ännu fler uppgifter. Den 25 maj är det dags att gå in på studera och titta efter hur det gick. Håll tummarna nu så att mina chanser ökar! ;)


Lördagslyxig Invigning

Jag inviger en utav mina fem näst intill identiska "kaninskålar" med lyxig lördagsfrukost. Fil och persikor överströdda med choklad. När det är födelsedag får man slå på stort (även om det inte är en själv som fyller år).



Lägg märke till kaninöronen som sticker upp ur filen ;)


.,.,.,.,.,

Sitter i soffan och förundras över all skit på tv. "Följ med de fyra brudarna som går på varandras bröllop och betygsätter dem". Det verkar som om fantasin hos tv4 tryter. Kanske är det också därför som reklampauserna blir allt längre?? Tacka vet jag svtplay. Tv sju timmar i streck UTAN reklam medan man pysslar med arkitektprovets hemuppgifter.



Chaos Theory PosterIt's Kind of a Funny Story PosterThe Royal Tenenbaums Poster

Paper Man PosterStranger Than Fiction PosterThe Boat That Rocked Poster


kafka på stranden

Har skickat fler sms den senaste timmen än på hela året... För det mesta är min mobil en mycket tyst varelse som inte gör mycket väsen av sig men i kväll har han varit väldigt pratsam. Trevligt tycker jag :)
I dag har vi haft öppet hus på skolan, och imorrn bär det av till syfestivalen i jönköping. Hoppas på att inte komma hem med allt för mycket trådhärvor och stickor... Mamma var på gott humör så jag fick ett litet bidråg precis som Nakata i Kafka på stranden av Haruka murakami. Läs den!


grattis...

Här går man och tror att man har koll på läget; men icke. Har gått runt hela dagen med trosorna ut och in. Grattis emma, bra jobbat!


spöken och svanar



Lördags-födelsedagsfika på Thimons där vi hade väldigt trevligt.
På vägen hem cyklade jag förbi netto och köpte bananer. I parken träffade jag på fikagänget igen samt svanen Svante som spatserade runt på isen. Han tyckte nog att det var kul att bli fotad. Det grymtades visserligen lite men han stod snällt stilla.



Den första bilden blev en gnutta överexponerad. En vit svan på en vit is under en vit himmel behöver en kortare slutartid än spöken på caféer.

Less is more (eller i detta fall jättevitt)
 

RSS 2.0