summertime
Ok, jag erkänner. Jag satte på filmen igår, men Efter att jag suttit ute i 75 minuter och ritat... Och nu sitter jag och ser på den igen.
Herregud, vad är det med mig egentligen???

BumbleBee

Natten ägnades åt att streckläsa "Sen tar vi Berlin" en gång till. Jag vet inte om det här blir en reprissommar, att läsa samma bok två gånger på raken är inte min stil. Men det är å andra sidan inte min stil att se på samma film fem gånger under tre dagar.
Miss Li's nya skiva Dancing The Whole Way Home går varm i cd-spelaren, mestadels I Heard Of A Girl och True Love Stalker. Annars är det Coldplay och Melissa Horn som repeteras mest här hemma eller på cykelturerna.
Hmmm, frågan är om man ska ta och sätta på den där filmen en gång till...
Eller om man kanske ska gå ut och ta lite kort...

These shoes aint made for walking
Har precis läst ut ytterligare en SUPERbok, Sen tar vi berlin av Moa-Lina Croall. Bara framsidan är underbar och när man slår upp boken och läst några sidor fastnar man direkt:) Verkligen läsvärd, så om ni inte har något för er i sommar tyckar jag att ni ska låna den här lilla underbara pappersbunten ;)

Döden döden
Dagen har varit fin, men andra var tydligen inte lika lyckligt lottade som jag. Den här lilla kotten hade blivit överkörd av en mördarsnigel (!).


Jag hade en gång en bloggJag hade en gång en blogg...
En gång hade jag också en blogg, nu har jag en annan blogg.
Är det inte helt otroligt hur många som bloggar? Och trots att man knappt har några läsare fortsätter man. Det är ju ganska skönt att blogga, att bara få skriva av sig.

Stuck on your heart

Imorgon är det intro, och i morse ringde de och frågade om jag hade något för mig på midsommar. Så nu ska jag jobba ett par timmar. Känner mig helt extatisk och sjukt nervös :s Men det kommer gå kanon. För det kan ju inte gå dåligt...
Just nu går Duffy på högvarv, men pappa går runt och visslar på Life for rent med Dido så det blir ändå lite blandad musikkompot.


Säg att du älskar mig

Bara säg det

Det är bara tre ord

Tolv bokstäver


Säg att du älskar mig

Du behöver inte ens mena det

Bara säg det


Säg det så jag hör

Säg det så att alla hör


Säg att du älskar mig

Du behöver inte mena det

Men jag behöver höra det

Säg de tre orden, de tolv bokstäverna

Så blir allt bra igen

© emma hansson


Det längsta inlägget på länge ;)I belive I could get through it
I could even get into it
But only you could make me do it


Sommarlov, blåst och ilskna moln. Jag vill ha fint väder, sitta ute och läsa, eller kanske ta med datorn ut och sitta i skuggan under ett träd. Lyssna på lite härlig musik och bara ha sommarlov.
På tisdag ska jag på intro till sommarjobbet, det blir spännande:)
Och i morgon ska jag ta mig i kragen och åka in till stan och skriva in mig på en körskola för intensivutbildning. Så kanske det där körkortet kan bli taget någon gång.

Den där pendelstationen i kimstad kan ju gå och försvinna, måste östgötatrafiken dra in 481:an och 510:an??? Nu ska det sparas pengar.
Börja åka kollektivtrafik så att vi sparar på miljön, men vi drar in på bussarna och sätter dom med fyra timmars mellanrum. Baaah

Nu ska jag laga middag så att familjen inte svälter ihjäl när de kommer hem från fotbollscupen.

Hallå?

Är det någon som läser mina inlägg?
Tycker att det är lite dött här va...
Kom igen och skriv en liten kommentar (ett hej till exempel) vilket inte alls tar lång tid ;)
Nu är det snart sommarlov, bara en lektion kvar.
Pappa förnekar fortfarande att han jobbar för mycket trots att facket kontaktat honom och påpekat att man inte får jobba mer än 200 timmar i övertid per år och att han faktiskt har arbetat mer än 200 timmar i övertid på mindre än ett halvår.

Jag är inte död (än)

Inläggstorka... Men så kan det gå när man hittar en riktigt bra bok och drar till finspång för att jobba i vallokal. Nu ska badrummet städas och kläder sorteras in i garderoben

RSS 2.0