Små citroner gula

Ett till boktips. Känns lite tråkigt men jag har inget bättre att förmedla för tillfället.
En fin bok, och även om man en del gånger får lust att slå huvudpersonen med stekpannan i huvudet så är den helt klart läsvärd.


Skulle du vilja ha en lite mer utförlig bokrecension finns det mer på t.ex.
http://www.bokia.se/bok/9789170015540/sma-citroner-gula-kajsa-ingemarsson/

Fladdermusmannen

 
Inte i närheten av Batman, trots sin titel och tur är väl det. Har ni tråkigt kan ni ju alltid läsa den, och om inte poliser med alkoholproblem och mordgåtor känns särskilt lockande kan ni kanske läsa ngt annat?.

Turn it around
3000 kronor fattigare, men lite gladare än förut. Nu är det bara en fin kameraväska som fattas när jag fått hem makroobjektivet från Lund :)
nytt inlägg 180110 19:44

Kom änglar kom änglar det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort över allt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is


Inget stort winnerbäck-fan direkt. texterna är visserligen underbara, men det finns alltid något som jag stör mig på och som jag inte kan sätte fingret på. Men utan musik är det mer än ljuvligt.

Nu är det visst dags att fara och flyga till innebandyn. Jag är pepp. Har laddat upp med en två timmars lång tupplur som jag tog när jag kom efter skolan. Sen vaknade jag av att någons arm låg bredvid mig i soffan. Det tog ett par sekunder innan jag förstod att det faktiskt var min arm, men att den också somnat


repetetiveEn av mina nuvarande favoriter, inte inne på 25 i topp än men det kommer nog.
Så småning om
Annars har jag ägnat dagen åt att lyssna på Maroon 5's "Loosing my mind" en sådär 34 gånger i sträck för att vara exakt. Städat badrummet och lite andra hushållssysslor har jag också hunnit med.

p.s. klippet blir helt underbart i 16:e sekunden när falsetten dyker upp och man märker att det här är tiden innan perfekta kritvita tandrader skådade dagens ljus :)

Solbrillor och vårlängtan

Jag hittade mina solglasögon idag när jag plockade lite i mitt rum och tankarna ledde vidare till att det skulle vara skönt med lite vår. Inte den där mellanperioden mellan vinter och vår när allt bara är grått och slaskigt utan riktig vår. När solen kikar fram och man kan börja ta på sig sin tunna jacka eller bara en tröjja när man beger sig till skolan på morgonkvisten
och fåglarna kvittrar lite glatt
och fikastunderna börjar hållas utomhus på en viss gräsplätt vid parkeringen eller utanför kristinaskolan.
Nu ska jag börja måla, en skata och en husfasad. Vi får se hur det slutar...Nytt inlägg

I rather shine than fade away
frostig andedräkt


Ibland är det bra härligt med vinter och frosttäckta grenar :) Men det känns allt  lite konstigt att klädkedjorna redan skickar ut sina vårkataloger innan nyår, speciellt när det är tio minusgrader utanför dörren.


guldkantGott nytt år, töyp dö
(vi ösgötar vet verkligen hur vi ska sätta guldkant på våra ö:n)


RSS 2.0